Portrett – Hvilken skjønnhet ser du?

Confucius said: ‘Everything has beauty, but not everyone sees it’

Alltid hører jeg noen som forteller meg at de føler at de ikke er pen nok, ikke er god nok eller ikke er snill nok. Jeg, en fotograf som ønsker å fordype meg i portrett, jeg ønsker å fange skjønnheten i den jeg tar bilde av. Jeg husker alltid dette ordtaket av Confucius. Jeg alltid tror at det bor mye skjønnhet i mennesket, uavhengig av fasong, hudfarge, om når du er glad eller trist. Grunnen til at jeg liker portrett, er at jeg kan og alltid har lyst å lese en historie gjennom øyne og ansiktsuttrykk. Finne modellens beste øyeblikk. 

Det var godt at jeg har tid i dag og ser gjennom de bildene jeg hadde tatt tidligere. Jeg tror jeg har faktisk tatt mange fine bilder av mange. Fine i det forstand at jeg synes bildene forteller en historie om denne personen, og at jeg synes fremdeles at jeg har fanget den emosjonelle side ved personen gjennom mine foto. Jeg må bli flinkere til å legge ut bildene jeg har tatt heretter, selvfølge må jeg ha personens samtykker. 

Jeg tar portrettoppdrag, men tar også gratis TFP-samarbeid. Dersom du har en historie som ønsker å fortelle, ta kontakt med meg. Jeg får se om jeg kan få ut ditt beste øyeblikk.

Publisert av Lie Kjeldsen fotografi

Jeg tar foto og lager festkjoler. Trenger du fotograf til bryllup, konfirmasjon eller portrettbilder, eller trenger du brudekjoler / selskapskjole / dresser eller tilpassing av festantrekk. Jeg tar imot avtale både til fotografering og til min systua www.jyang.no på tlf. 95085348 Hilsen Lie Kjeldsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: