Fotokunst

Lyskunst - 4Lyskunst-3

fotokunst--3.jpg

Fotokunst – Kjønn str. 64 x 49 cm med sølv metall ramme

Verkets navn: Kjønn Om verket Et sammensatt menneske som uttrykker flere dimensjoner passer med oppgaveteksten. Et menneske i mennesket – et fotografi i fotografiet Tematikk Kropp og kjønn har alltid vært et interessant tema opp gjennom hele historien. Vi tenker gjerne på at menn og kvinner skal være likestilt. Kvinner skal kunne tenke og handle som menn og menn skal kunne tenke og handle som kvinner. Vi har forskjellige seksuelle legninger. Andre søker sin identitet ved hormonelle og kirurgiske inngrep som bidrar til fysiske attributter på tvers av kjønn, vi snakker om en transperson, i følge sexolog Esben Esther Pirelli Benestad – et intetskjønn. Jeg vil gjennom verket mitt visualisere hvor mystisk kroppene kan være når vi skal definere et kjønn. I vårt samfunn kan vi bestemme selv hvilket kjønn vi ønsker å være. Jeg ønsket at dette verket skulle være vakkert, morsomt og litt ekkelt. Jeg brukte kollasj teknikk og en abstrakt måte å vise bildet.

kr5 000,00

 

fotokunst--4.jpg

Fotokunst – Midfulness str. 33 x 48 cm i sort ramme

Verkets navn: Mindfulness Om verket Et uttrykk om evnen til å være våken i nuet, samtidig viser personen i bildet en endelig ro. Tematikk Ordet Mindfulness har sitt opphav i den buddhistiske tradisjon, og preger østlig filosofi og psykologi. I vesten praktiserer man dette mest som meditasjon eller yoga. Jeg ønsker skape et bilde som har et tydelig østens preg, men samtidig kan vise en rolig og kontrollert følelse som meditasjon. Å fotografere et ansikt gjennom en vifte er en veldig asiatisk måte. Det som er best i dette verket er å fange opp en rolig følelser av denne personen. Ansiktet til personen passer akkurat til ordet – Mindfulness

kr5 000,00

 

fotokunst--2.jpg

Fotokunst – Symbiose str 92 x 60 cm i sorte, dype ramme

Verkets navn: Symbiose Om verket Et sammensatt og forening av fotografi og maleri i en utradisjonell fremstilling. Jeg ønsker å vise at ved å sette sammen forskjellige medium kan også gi et godt resultat. Jeg brukte ‘film noir’ teknisk i mitt opprinnelige fotografi. Maleri av farger blanding og kollasj teknisk til å utvide bildet. Mønster på skjørtet inneholder struktur fra andre materiale som stoff og forskjellige papir. Alle motivene på skjørtet har jeg fotografert, printet ut og klippet ut. Hvorfor tittelen er symbiose? Det er forskjellige kunstarter som er i det samme verket. De har gjensidige fordeler og intimitet som gir verket et nytt liv. Mitt daglige arbeid er å lage vakre brudekjoler og festkjoler til alle vakre kvinner i byen. Jeg ønsker å vise mitt arbeid i mitt verk på en utradisjonell måte. Den svarte skikkelsen i fotografiet sammen med det fargerike lange skjørtet gir bildet et vakkert syn. Hovedfargene på selve skjørtet er gule og grønne farger. Hovedmotivet på skjørtet er bokstaver og blomster. Alt de andre elementene er der for å utfylle hovedobjektet. Hatten gir en 3D dimensjon til verket. Dette er en spennende måte å utfordre fotografiens konvensjoner.

kr8 000,00