Fotoutstilling på LY – Günerløkka

I februar har jeg utstilling på LY fra 1.feb til 28.feb.

Om verkene
Jeg har alltid vært opptatt av mennesker og natur. Det ser ut som om disse to ting er så forskjellige, men egentlig henger de sammen med hverandre. Naturens skjønnhet er akkurat som mennesker, i det rette øyeblikk kan bildet som blir tatt fortelle mye.

Jeg bor på landet og jobber og har flere aktiviteter i byen. Derfor har jeg et ben i hver leir. I byen bor man tett, det er mye stål, betong og asfalt. Her søker menneskene til parker og friområder for å oppsøke naturen. Bor du på landet, savner du kanskje storbylivets puls. Jeg er så priviligert at jeg har et bein i hver leir. Når jeg kaller bildene Urban lengsel, er det fordi bymenneskene sosm ser bildene mine kan drømme seg bort i naturens ro og harmoni.

Hvorfor valgte jeg å utstille mennesker og natur bilder sammen? fordi jeg synes at mennesker kan ikke fjerne seg fra naturen. Hver og en av oss har alltid levd i og av naturen og er gjensidig avhengige av hverandre. Mennesker kan være naturlig pen eller de kan med sminke bli en smule manipulert. Tilsvarende kan urørt natur være vakker, samtidig som menneskeskapte konstruksjoner i naturen også kan være en fryd for øyet. Uansett i hvilken form, finner man alltid likhetstrekk mellom mennesker og natur. Jeg har valgt å stille ut mennesker i portrett og naturbilder som gir en varm følelse med og uten mennesker slik at man selv kan finne assosialsjonene mellom disse.

Publisert av Lie Kjeldsen fotografi

Jeg tar foto og lager festkjoler. Trenger du fotograf til bryllup, konfirmasjon eller portrettbilder, eller trenger du brudekjoler / selskapskjole / dresser eller tilpassing av festantrekk. Jeg tar imot avtale både til fotografering og til min systua www.jyang.no på tlf. 95085348 Hilsen Lie Kjeldsen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: